Hej Terése!

2019 / 01 / 28

Meramedia föddes som en webbyrå med fokus på digital kommunikation och systemutveckling. Nu har vi växt upp till en fullservicebyrå som utvecklar och bygger saker från grunden. Till exempel designar vi processer för smarta och välbyggda system som ger bättre kundupplevelser. Det kräver skarpa hjärnor och därför är ytterligare en stjärna på plats. Varmt välkommen till vårt supercrew, Terése Taaveniku!

Vad gör du här?

— Jag är er nya och glada projektledare med inriktning på digitaliseringsprojekt, som gillar människor och dialoger.

Utbildning?

— Civilingenjör i datateknik. Jag har gått från att bygga webbsidor, vidare till att programmera handdatorer och utveckla applikationer och vidare till att projektleda inom it och utveckling.

Vad har du för bakgrund?

— Jag har jobbat flera år som projektledare med fokus på produktbolag och utveckling av programvara. Förändringar i omfattande system hos stora kunder är vad jag gjort.

Berätta om ett jobbprojekt du är stolt över!

— För ett tag sedan var jag scrum master och jobbade mot Malaysia och Vietnam. Scrum är en metodik för systemutveckling. Jag var facilitator, höll ordning på teamet och föreläste ibland. Det var superkul att jobba så fokuserat.

Varför vill du jobba i byråvärlden?

— För att få arbeta med många olika kunder från olika branscher. Bredden och variationen ska bli så utvecklande! Jag ser även fram emot att jobba med kortare projekt och kunna avsluta utan att det tar flera år.

Vad tillför du Meramedia, förutom fokus och ditt populära förnamn?

— Det känns redan som en härlig kultur och stämning här! Jag hoppas att jag tillför ännu mer glädje och trygghet genom mina erfarenheter.

Hur är du som människa?

— Positiv, hängiven och eftertänksam. Jag renoverar dockhus, fjällvandrar och projektleder ett antal barn hemma när jag inte jobbar. Nu ska jag lära mig att åka längdskidor också, vi får se hur det går.

 

Terese Taaveniku på kommunikationsbyrån Meramedia.