Vass webbutvecklare

Tipsa oss om webbutvecklare och kamma hem hittelön!

Vi söker c# .net utvecklare

Vass webbutvecklare

Letar du efter något nytt och utmanande? Vill du skapa upplevelser och hållbara lösningar tillsammans med ett sammanhållet team där du alltid har möjlighet att påverka? Är du en fena på webb och har erfarenhet av c#.net? Då vill vi höra från dig!

På Meramedia är vi alltid på väg. Vi tar oss an samhällsproblem, lägger upp strategier och skapar kommunikation som lyfter både våra kunder och oss själva. Vårt team må vara utspritt på två sidor av landet, men vi har genom åren odlat en kultur vi är mycket stolta över, som kännetecknas av mycket glädje och gemenskap. Vi fikar, lunchar och reser, vässar våra kunskaper och tränar tillsammans. Här jobbar alla med alla, oavsett roll och geografisk plats.

Som webbutvecklare hos oss har du en fast plats på vårt kontor varifrån du kommer att jobba med kunder inom flera olika branscher, från industri och näringsliv, till design och destinationer. Du har goda kunskaper i C# och JavaScript, samt minst grundläggande kunskaper i HTML/CSS. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Umbraco, EpiServer eller Azure.

Vi har öppnat anmälan och väntar på ditt CV. Är du redo för din nästa utmaning, eller vet du vem som borde söka? Tipsa oss om den rätta kandidaten och vi utfärdar en hittelön på 20 000 kr* om personen anställs. Signar du med oss väntar också en bonus på 20 000 kr*. 

Är det dig vi letar efter? Skicka in din ansökan.

Ansökan till: supercrew@meramedia.se Skriv "webbutvecklare" i ämnesraden.

*Mottagaren av hittelön/bonus står för inkomstskatt på utbetalat belopp.