Digital strateg

Digital strateg

Vi på Meramedia växer och rekryterar nytt. Om du är analytisk, drivs av data och gillar mätbara resultat, då kanske du är vår nya digitala strateg.

I din roll kommer du arbeta nära våra kunder för att öka och stärka deras närvaro online. Du bör därför vara insatt och van vid att annonsera på sociala medier, samt ha koll på att jobba med Google. Du är helt enkelt en expert på ditt jobb.

Vi vill att du:

  • Är bekväm i sociala medier och har kunskap kring annonsering och verktygen.
  • Drivs av att analysera data.
  • Arbetar idag med liknande uppdrag. 

Det är inget krav, men meriterande om du är certifierad i Google Ads. Annars ser vi gärna att du under inlärningsperioden är villig att certifiera dig i Google och andra verktyg nödvändiga för ditt jobb.

Vilka är vi?

Ett gäng skarpa hjärnor som älskar utmaningar och har unika kompetenser inom våra respektive områden. Meramedia har erfarna experter inom affärsutveckling, kommunikation, strategi och IT. Vi vill att samarbeten ska bygga på förtroende och en vilja att växa tillsammans – det är då vi kan göra störst skillnad. Vi har alltid ett stort fokus på att skapa mätbara resultat för våra uppdragsgivare. Bland våra kunder finns privatägda bolag, offentliga organisationer och internationella koncerner med tusentals anställda. Är du övertygad om att förändring är en förutsättning för att vara relevant i en omvärld i konstant utveckling? Då kanske du är den kollega vi söker.

Är det dig vi letar efter? Skicka in din ansökan.

Ansökan till: supercrew@meramedia.se Skriv "digital strateg" i ämnesraden.

Heltid. Plats: Luleå.

Vi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.