Grimståhl & Brun

Är det lättare att leda som två? Följ vår vardag genom utmaningar och framgångar. Vi delar med oss av lärdomar, spaningar och inspiration kring företagande och kommunikation.

2015-08-12-16-39-08.jpg

Södra strand i vårt hjärta

Eran Södra strand är över, för Meramedia. Och som vi är stolta över detta projekt. Att den där idén om en mötesplats i centrala Luleå faktiskt blev verklighet och att Luleå kommun vågade tro och satsa, lika helhjärtat som vi, är en saga i sig. Lika häftigt är det att vi byggde upp ett starkt koncept som nu lever vidare tre år senare, åtminstone till dess att något nytt och schysst landmärke byggs på platsen.

Vi kan villigt erkänna att det faktiskt kryper fram en tår i ögat när vi besökt Södra strand en sån där perfekt varm och solig sommardag och vi ser hur allt från pensionärer till barnfamiljer har hittat sin plats på stranden. Eller stadens ungdomar som var lika stor prio som själva mötesplatsen. Ungdomar som har fått möjligheten till ett helt annat typ av sommarjobb och träning i service, eget ansvar och vikten av hur produkter, eller en strand, presenteras.

Att vi fick, och tog, möjligheten att göra ett projekt som betyder mycket för samhället har gett oss mersmak. Det är precis detta som vi och våra fantastiska kollegor brinner för. Projekt som gör skillnad, på riktigt.

Så, gissa om vi har nya planer på g…? 

Föreläsningar

Från improvisation till supercrew

Från improvisation till supercrew

När man är liten och ny är det lätt att testa och våga misslyckas. Men hur bygger man en företagskultur som hyllar nyfikenhet samtidigt som man växer? Och hur bygger man en inkluderande kultur med engagerade medarbetare? Inspireras av ett delat ledarskap med gemensam framgång.

Vadå Varumärke?

Vaddå varumärke?

Smart, snyggt och ingen slump. Affärsutveckling som inte når ut genom kommunikation är ett slöseri med resurser. Att väcka känslor kring varumärket är avgörande för att vara valbar, men hur hittar man sin egen väg att nå ut? Och hur kan medarbetarna bli din starkaste kraft för att fortsätta attrahera talanger?

Vill du boka en föreläsning?

Boka här