Grimståhl & Brun

Är det lättare att leda som två? Följ vår vardag genom utmaningar och framgångar. Vi delar med oss av lärdomar, spaningar och inspiration kring företagande och kommunikation.

2018-05-24 01.48.49.jpg

Good morning New York!

Tänk att det alltid är lika underbart att komma hit. Pulsen, de blandade dofterna, alla spännande stilar. Det var verkligen dags för en resa. Jobb och samtidigt inspiration, det kan vara det bästa av två världar.

Igår eftermiddag landade vi i NYC. Checkade in på The Standard, som har logotypen upp och ner, en prunkande grön skaldjursbar och en rumsdesign som inte lämpar sig för pryda. 

Efter en middag på hotellets grill bidrog vi inte alls till staden som aldrig sover, utan landade mjukt på de alldeles galet stora kuddarna redan före kl 10 på kvällen. Det måste vara tidsskillnaden. Det kan ju inte vara åldern iallafall.

Upp i ottan förstås, lite jobb innan frukost och en snabbanalys kring vad för klädkod som kan vara gällande på vårt första möte. Det underbart varma väder bjuder in till klänning. Klackar eller sneakers? Det är nästan alltid skorna som avgör hur dressat det ser ut. 

Nu iväg. Njut av dagen!

Föreläsningar

Från improvisation till supercrew

Från improvisation till supercrew

När man är liten och ny är det lätt att testa och våga misslyckas. Men hur bygger man en företagskultur som hyllar nyfikenhet samtidigt som man växer? Och hur bygger man en inkluderande kultur med engagerade medarbetare? Inspireras av ett delat ledarskap med gemensam framgång.

Vadå Varumärke?

Vaddå varumärke?

Smart, snyggt och ingen slump. Affärsutveckling som inte når ut genom kommunikation är ett slöseri med resurser. Att väcka känslor kring varumärket är avgörande för att vara valbar, men hur hittar man sin egen väg att nå ut? Och hur kan medarbetarna bli din starkaste kraft för att fortsätta attrahera talanger?

Vill du boka en föreläsning?

Boka här