Grimståhl & Brun

Är det lättare att leda som två? Följ vår vardag genom utmaningar och framgångar. Vi delar med oss av lärdomar, spaningar och inspiration kring företagande och kommunikation.

IMG_5947_rot.JPG

Nu: Gällivare. Snart: semester.

Vi har nyligen startat upp ett nytt projekt på uppdrag av kommunen i Gällivare. Det är så spännande och stort att jag måste få dela med mig. Att man flyttar delar av Gällivare är sedan länge vardag för medborgarna, och de kommande åren blir än mer intensiva då man möblerar om stora delar av samhället vilket betyder att det planeras och byggs helt obeskrivligt mycket för att vara en mindre ort. För att involvera och intressera lokala befolkningen i Norrbotten, investerare, potentiella inflyttare, besökare och andra så har man från kommunens sida valt att bygga upp en typ av informationscentrum mitt i stan. Och det är här vi kommer in. Vårt uppdrag är att planera, projektera, designa och fylla hela denna satsning med rätt material. I den här första fasen betyder det att vi jobbar med inredningsdesign, materialval och brief till byggbolaget. Strax startar produktion av själva innehållet som naturligtvis till stor del är digitalt. Det här är ett tillfälle då de flesta av våra kollegor blir involverade på något vis, och jag kan inte låta bli att vara en aning mallig i förhand över vilket snyggt och smart jobb som görs. Jag passar på så här i förhand, sen vet ju alla att det kommer en tid av frustration och ångest i såna här stora projekt. Men det har jag lärt mig, att det är bara att hålla blicken på målet. För då kommer vi dit. 

Men allt handlar förstås inte om jobb just nu. Efter en intensiv vår med många jobbresor, nya uppdrag och tillväxtfokus är det snart dags att ta en paus. En paus från vardagsmorgnar med lämning på förskola, från mötesfyllda dagar med telefonen och datorn som klistrade i händerna, från briefer, workshops, leveranser och publiceringar. Det känns som för många, underbart. Att njuta länge med kaffet på altanen i morgonsolen, att packa skottkärran med fika och leksaker och gå till stranden, att nattsudda med mannen och vänner trots att det råkar vara tisdag. Jag längtar redan efter att längta tillbaka till vardagen, för det gör jag tillslut. Vardag är ljuvligt, men just nu ska detta bli än ljuvligare. Välkommen semester. /Brun​

Föreläsningar

Från improvisation till supercrew

Från improvisation till supercrew

När man är liten och ny är det lätt att testa och våga misslyckas. Men hur bygger man en företagskultur som hyllar nyfikenhet samtidigt som man växer? Och hur bygger man en inkluderande kultur med engagerade medarbetare? Inspireras av ett delat ledarskap med gemensam framgång.

Vadå Varumärke?

Vaddå varumärke?

Smart, snyggt och ingen slump. Affärsutveckling som inte når ut genom kommunikation är ett slöseri med resurser. Att väcka känslor kring varumärket är avgörande för att vara valbar, men hur hittar man sin egen väg att nå ut? Och hur kan medarbetarna bli din starkaste kraft för att fortsätta attrahera talanger?

Vill du boka en föreläsning?

Boka här