Grimståhl & Brun

Är det lättare att leda som två? Följ vår vardag genom utmaningar och framgångar. Vi delar med oss av lärdomar, spaningar och inspiration kring företagande och kommunikation.

443A8643.jpg (1)

En sån Superkväll!

Helt plötsligt hade det gått två år sedan vi bjöd in våra kloka kunder, samarbetspartners och jobbkompisar till en riktig Superkväll på Meramedia. Men i fredags var det dags igen. Och vilken kväll det blev! Det grillades random chorizos, dracks rödvin och små tarte au citron stod för kvällens söta.

 

Vår kloka kollega Therese Sidevärn levererade kvällens klokskaper tillsammans med Annkatrin Lundqvist från Arctic Trend med en lektion kring hur olika miljöer påverkar oss. Byråchef-Julia har styrt och ställt med kollegorna för att få allt från koncept, meny, underhållning och specialbakade korvbröd att gå ihop. Lagarbetet för att leverera en Superkväll var en vacker syn att beskåda. Det fixades ostbrickor, limmades miniskyltar, baren stylades och det knöts flugor åt varandra. För att inte tala om alla moves på dansgolvet. Kanske var det just dansstegen som lockade tillbaka kvällens artist Anna Bergendahl när mörkret smugit sig på?Tack världens bästa super crew för att ni är ni! Och tack alla härliga gäster för att ni vill hänga med oss. Fler bilder från kvällen hittar ni på vår Facebooksida. / Grimståhl & Brun

Föreläsningar

Från improvisation till supercrew

Från improvisation till supercrew

När man är liten och ny är det lätt att testa och våga misslyckas. Men hur bygger man en företagskultur som hyllar nyfikenhet samtidigt som man växer? Och hur bygger man en inkluderande kultur med engagerade medarbetare? Inspireras av ett delat ledarskap med gemensam framgång.

Vadå Varumärke?

Vaddå varumärke?

Smart, snyggt och ingen slump. Affärsutveckling som inte når ut genom kommunikation är ett slöseri med resurser. Att väcka känslor kring varumärket är avgörande för att vara valbar, men hur hittar man sin egen väg att nå ut? Och hur kan medarbetarna bli din starkaste kraft för att fortsätta attrahera talanger?

Vill du boka en föreläsning?

Boka här