Grimståhl & Brun

Är det lättare att leda som två? Följ vår vardag genom utmaningar och framgångar. Vi delar med oss av lärdomar, spaningar och inspiration kring företagande och kommunikation.

white-braided_back-1-650x650.jpg

Det finns möten

Ibland blir man extra inspirerad. Idag var en sån dag. Grimståhl och jag har spenderat två dagar i huvudstaden för att hinna träffa uppdragsgivare, ha nya möten och hinna prata. Det där sista, att hinna prata, kan tyckas anmärkningsvärt eftersom vi spenderar vardagen på samma företag. Men sanningen är den att det är ett pussel att få ihop våra kalendrar för annat än korta beslutsmöten. Den här tiden för att vara visionär och sätta långsiktiga planer önskar vi båda att det fanns mer för. Men du vet, vardagen kommer emellan. Vi slogs därför att hur mycket värt en flygresa från Luleå till Stockholm kan vara värt. Prata ostört i 65 minuter. Det kan ske stordåd. Åtminstone hann vi dra upp planerna för vilka dåd som ska ske. Bara en sån sak.

Tillbaka till det där med möten. Vi träffade bland andra Madeleine Forssell, grundaren till svenska Demadly som designar och producerar badkläder av hög kvalitet och med väldigt fin design. Hon berättade om sin resa och sin syn på mode, hållbarhet och vikten av att vara glocal. Och om inspirationen från Norrland, som tagit henne ända dit hon är idag. Dessutom är hennes produkter älskvärda. Kolla bara in den här flätade skönheten (bilden är lånad från demadly.com). / Brun

 

Föreläsningar

Från improvisation till supercrew

Från improvisation till supercrew

När man är liten och ny är det lätt att testa och våga misslyckas. Men hur bygger man en företagskultur som hyllar nyfikenhet samtidigt som man växer? Och hur bygger man en inkluderande kultur med engagerade medarbetare? Inspireras av ett delat ledarskap med gemensam framgång.

Vadå Varumärke?

Vaddå varumärke?

Smart, snyggt och ingen slump. Affärsutveckling som inte når ut genom kommunikation är ett slöseri med resurser. Att väcka känslor kring varumärket är avgörande för att vara valbar, men hur hittar man sin egen väg att nå ut? Och hur kan medarbetarna bli din starkaste kraft för att fortsätta attrahera talanger?

Vill du boka en föreläsning?

Boka här