Grimståhl & Brun

Är det lättare att leda som två? Följ vår vardag genom utmaningar och framgångar. Vi delar med oss av lärdomar, spaningar och inspiration kring företagande och kommunikation.

VD på kommunikationsbyrån Meramedia Johanna Grimståhl och Vice VD Therese Brun

And we’re live!

Yes! Då är vi igång med bloggandet och ”Grimståhl & Brun”. Vi är riktigt pepp på att ge er en inblick i en företagares vardag och livet som entreprenörer, chefer, kommunikationsstrateger, föreläsare, inspiratörer, fruar och mammor. För er som inte känner oss är vi (Johanna Grimståhl och Therése Brun) två av fyra delägare på kommunikationsbyrån Meramedia, med huvudkontor i Luleå och ett satellitkontor i Göteborg.

Vi är även vd / vice vd och har hand om den dagliga ledningen och strategiska utvecklingen av företaget. Meramedia består av närmare 20 superstjärnor, och vi lovar att ni kommer att få träffa varenda en av dom här på bloggen också. De närmsta dagarna kommer att bjuda på en häftig resa med massor av inspiration och spännande möten.. stay tuned! Så länge, följ oss på Instagram: grimstahl.brun 

Välkommen, och kul att du har hittat hit!

Föreläsningar

Från improvisation till supercrew

Från improvisation till supercrew

När man är liten och ny är det lätt att testa och våga misslyckas. Men hur bygger man en företagskultur som hyllar nyfikenhet samtidigt som man växer? Och hur bygger man en inkluderande kultur med engagerade medarbetare? Inspireras av ett delat ledarskap med gemensam framgång.

Vadå Varumärke?

Vaddå varumärke?

Smart, snyggt och ingen slump. Affärsutveckling som inte når ut genom kommunikation är ett slöseri med resurser. Att väcka känslor kring varumärket är avgörande för att vara valbar, men hur hittar man sin egen väg att nå ut? Och hur kan medarbetarna bli din starkaste kraft för att fortsätta attrahera talanger?

Vill du boka en föreläsning?

Boka här