Akademi

Våra utbildningar

Vässa dina kunskaper inom kommunikation med Meramedia Akademi

Reglerna i kommunikationsvärlden förändras snabbt: digitala plattformar gör det tillgängligt för alla att jobba aktivt med sin marknadsföring och kommunicera med sina målgrupper – men det betyder inte alltid att det är så lätt. Med Meramedia Akademi vill vi hjälpa dig att utveckla din förståelse och förmåga att jobba aktivt med kommunikation på ett sätt som samtidigt stärker ditt varumärke. Vi ger dig tillgång till våra vassaste specialister som guidar dig inom sina respektive områden.

För vem?
Vi vänder oss till dig som arbetar, eller vill arbeta, med kommunikation eller dig som sitter i ledande position och vill få större förståelse för hur kommunikation kan vara ett verktyg för affärsutveckling.

Varför?
Meramedia har 25 skarpa kommunikationskonsulter som dagligen arbetar med strategi och praktisk kommunikation inom allt från design till systemutveckling. Genom Meramedia Akademi delar vi med oss av vår specialistkunskap samtidigt som vi vässar regionens konkurrenskraft, vilket vi brinner lite extra för.