Akademi

Våra utbildningar

Vässa dina kunskaper inom kommunikation med Meramedia Akademi

Boka kurser, inspirationsföreläsningar och utbildningsdagar inom kommunikation med Meramedia Akademi.

Meramedia Akademi drivs av våra egna medarbetare i samarbete med Berghs School of Communication och andra externa konsulter.

Meramedias 26 skarpa kommunikatörer arbetar dagligen strategiskt och praktisk inom allt från design till systemutveckling. Tillsammans guidar vi dig genom kommunikationsutmaningar och rustar dig med kunskap, inspiration och kompetens.

Samtidigt som vi delar vi med oss av vår specialistkunskap vässar vi även regionens konkurrenskraft, vilket vi brinner lite extra för.

För vem?
Vi vänder oss till dig som arbetar, eller vill arbeta, med kommunikation eller dig som sitter i ledande position och vill få större förståelse för hur kommunikation kan vara ett verktyg för affärsutveckling.

 

Inspirationsföreläsningar

En inspirerande föreläsning kan bli kicken som behövs för att fatta det avgörande beslutet, äntligen komma igång med idéen som pockat uppmärksamhet eller ta tag i arbetet med varumärkesutveckling. Möjlighet att tänka om, nytt eller vidare. 

Boka ett eget tillfälle för kollegorna eller konferensen. 

Utbildningsdagar

Varumärke, strategi, innovation, design, affärsutveckling eller hållbarhet – vad handlar ditt företags kommunikationsutmaningar om? Vi ger dina medarbetare tillgång till våra vassaste specialister. Ta chansen att öka kunskap, ge verktyg eller boosta med inspiration under en egen heldagsutbildning!